Schrijvers archief admin

dooradmin

SPO start met gezonde werkvloer

In 2018 start SPO met de gezonde werkvloer. Als partner van Overbetuwebeweegt.nl heeft SPO zich als doel gesteld de gezondheid op de werkvloer te bevorderen. Wilt u als ondernemer participeren dan horen wij dat graag. In Februari zal een plan van aanpak gepresenteerd worden. Wij houden u op de hoogte.

dooradmin

21 februari 2018 uitreiking KVO certificaat ondernemers

Langs deze weg nodigen wij u van harte uit op 21 februari a.s. vanaf 16.30 bij de Rabobank in Elst voor de ontvangst van het certificaat veilig ondernemen, Dit certificaat is specifiek voor alle ondernemers gevestigd op de bedrijventerreinen in Overbetuwe.
Met dit certificaat dat u uitgereikt krijgt door de burgemeester werken wij samen aan een veilige werkomgeving in Overbetuwe.
Het certificaat geldt voor alle ondernemers op bedrijventerrein de Schalm, Andelst-Oost, Poort van midden Gelderland, de Aam en de Merm.
“Samenwerken aan een veilige werkomgeving”
Het certificaat draagt bij aan het oplossen van veiligheidsknelpunten op de bedrijventerreinen en u als ondernemer komt mogelijk met dit certificaat in aanmerking voor korting op uw verzekeringspremie.
Aanmelden kan door een email te sturen aan: info@deparkmanagers.nl
dooradmin

Part24

Heeft u als ondernemer zelf tips of wensen voor uw bedrijventerrein dan kunt u deze plaatsen op Part24. We roepen andere ondernemers dan op om hun mening te geven over uw tip en gaan ermee aan de slag als 50 ondernemers de wens steunen.

dooradmin

BE+ Overbetuwe

De bedrijventerreinen in Overbetuwe draaien mee in het project BE+. Een project om binnen 5 jaar de bedrijventerreinen energiepositief te maken. Na de zomerperiode volgt hierover meer informatie.

dooradmin

Inritten Heteren-Zuid

Naar aanleiding van de wens van ondernemers en inventarisatie van inritten kunnen wij u mededelen dat de gemeente Overbetuwe uiterlijk 14 juli 2017 de inritten heeft aangepast.

dooradmin

Samen ondernemen

Samen voor duurzame en veilige bedrijventerreinen.